* * *

* * *

* * * - Басейни с овална форма * * * - Басейни с кръгла форма * * * - Басейни тип осмица * * * - Басейни Styropool * * * - Басейни от дърво * * * - Модулни басейни

* * *

* * *

* * *

оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане
Вашата
Кошница
0 продукта
за 0.00 лв

Статии

Защо да изберете нас?

Защо да изберете нас?

Много често хората, които искат да си изградят собствен басейн, ми задават следния въпрос: „Защо да изберем вас?“ „Какви са вашите предимства пред останалите фирми, които предлагат подобни басейни?“. Затова реших в тази статия да обърна внимание върху това, което ни отличава от останалите фирми, които предлагат сглобяеми басейни.

Прочети повече

Дървеното джакузи с печка на дърва и фибростъкло предлага лесна поддръжка и независимост на своите собственици

Дървеното джакузи с печка на дърва и фибростъкло предлага лесна поддръжка и независимост на своите собственици

Дървените джакузита с печка на дърва и вътрешна облицовка от фибростъкло са много подходящи за вили и къщи за гости, чиито собственици търсят лесна поддръжка и независимост от електропреносната мрежа.

Прочети повече

Фолио за басейн - надежден и ефикасен метод за облицоване на стари и нови басейни

Фолио за басейн - надежден и ефикасен метод за облицоване на стари и нови басейни

Пвц-фолиото за басейни предлага много предимства, които улесняват поддръжката на басейна. Гладката му повърхност, която улеснява неговото почистване и устойчивостта му на големи температурни амплитуди, каквито са характерни за България, са една малка част от неговите предимства. Прочитайки нашата статия ще научите защо пвц - фолиото е предпочитано в Западна Европа за облицоване на басейни.

Прочети повече

Как да избистрим водата в басейна?

Как да избистрим водата в басейна?

За да се наслаждаваме на басейна в горещите летни дни е необходимо да знаем как да поддържаме водата в него бистра и чиста. Прочитайки долните редове вече ще знаете как да се справяте с проблема на мътната вода.

Прочети повече

Как да изберете басейн от нашия сайт?

Как да изберете басейн от нашия сайт?

Както сте видели, ние предлагаме няколко модела басейни, като всеки има своите особености. Общото между всички модели басейни е, че вътрешната им облицовка, която служи и за хидроизолация, може да бъде само от предварително скроено или от армирано пвц – фолио, което се лепи на място. Предпочитаме този вид вътрешна облицовка, защото монтажът и поддръжката й са по – лесни, а и пвц – мембраната е еластична и студоустойчива, което я прави особено подходяща за нашата страна, където редуването на зима и лято и големите температурни амплитуди, особено в планинските райони, не се отразяват добре на стъклокерамичното покритие.

Прочети повече

Проблеми при почистването на водната линия при басейни - как да ги предотвратим

Проблеми при почистването на водната линия при басейни - как да ги предотвратим

В последните години зачестиха случаите на поява на жълтокафяви петна по фолиото на басейни. Тези оцветявания се появяват над или по водната линия на басейна. Те са толкова упорити, че не могат да се махнат с никакъв препарат за почистване. Ако се използва по - силен препарат на разтваряща основа съществува реален риск от повреда на фолиото. Каква е причината: Интересно е, че такива оцветявания се появяват при малък брой басейни. Тук не става въпрос за дефект на материала, защото такива оцветявания се появяват по фолиото на всички производители. Защо петната се появяват само в областта на водната линия а не в целия басейн? Защо само в малко на брой басейни?

Прочети повече

Кой сезон е най - подходящ за изграждането на басейн?

Кой сезон е най - подходящ за изграждането на басейн?

Преди да пристъпите към изграждането на басейн е добре да помислите кое време на годината ще е най – подходящо за извършване на строителните работи. По–долу ще разберете кои са предимствата и недостатъците на всеки сезон, през който се започне с изграждането на басейна.

Прочети повече

Басейн с метални стени - на какво да обърнем внимание при избора на такъв басейн

Басейн с метални стени - на какво да обърнем внимание при избора на такъв басейн

В началото искам да отбележа, че тук не става въпрос за сглобяеми басейни тип „Направи си сам“, които се предлагат в големите търговски вериги, а за басейни предлагани от специализирани в тази област фирми. В зависимост от модела басейните с метална стена могат да се вкопаят изцяло или частично в земята или да се монтират на повърхността на земята. Преди да поръчате басейна е важно да знаете някои особености, които ще ви спестят в бъдеще големи главоболия при използването на басейна. За съжаление сме виждали зарити с пръст басейни поради безсилието и нежеланието на собственика постоянно да се разправя с възникнали проблеми по басейна. Основната причина за такива проблеми е неправилен монтаж на басейна, използване на некачествено оборудване и не на последно място некоректно отношение и подвеждаща информация от страна на фирмата, от която е закупен и монтиран басейна. Затова е добре да бъдете максимално информирани по всички въпроси относно избора и изграждането на басейна за да му се наслаждавате и да изпитвате винаги удоволствие от неговото притежание.

Прочети повече

Фолио за басейн - как да избегнем изсветляването и образуването на бръчки по фолиото

Фолио за басейн - как да избегнем изсветляването и образуването на бръчки по фолиото

Колкото и да са лесни за поддръжка, басейните с пвц – фолио изискват специално внимание за да можем да ги ползваме дълги години. Фолиото, с което са облицовани басейните, играе основна роля като облицовка и като хидроизолация на басейна. Чест проблем при басейните с линер е появата на бръчки по облицовката. Този проблем може да се е появил вследствие на...

Прочети повече

Термопомпа за басейн - как да изберете подходяща термопомпа за вашия басейн

Термопомпа за басейн - как да изберете подходяща термопомпа за вашия басейн

Практиката показва, че термопомпите за басейн са един ефективен и икономичен начин за затопляне на водата в басейна. Термопомпата изразходва 80% енергия от въздуха и 20% електрическа енергия. Имайки предвид голямото предлагане на термопомпи за басейн в интернет, би било добре да знаете по какви признаци да сравнявате различните модели термопомпи, защото ако гледате само цената, може да направите грешен избор. Основно значение при сравнението на показателите имат отдаваната ( отоплителна) мощност и Коефициентът на полезно действие (КПД).

Прочети повече

Телескопичното покритие за басейн – умният начин за пестене на енергия

Телескопичното покритие за басейн – умният начин за пестене на енергия

Решавайки да покриете басейна си с телескопично мобилно покритие, вие ще придадете на имота си повече стил и освен това ще намалите значително разходите за затопляне и поддръжка на водата в басейна. Професионалните мобилни покрития за басейн в никакъв начин не ограничават удоволствието от ползването на собствения басейн. Те съчетават сигурността, защитата, пестенето на енергия и комфорта в басейна. Как мобилното покритие за басейн пести енергия?

Прочети повече

Отопление на басейн - системи за затопляне на водата в басейна

Отопление на басейн - системи за затопляне на водата в басейна

Ако искате да ползвате басейна и в по – студено време или ако искате да удължите сезона на къпане, е добре да помислите за инсталирането на система за отопление на басейна. Препоръчителната температура на водата в басейна е около 28°C. Има басейни, в които се поддържа по – ниска температура. Тези басейни се използват за активно плуване. А басейните, в които температурата на водата се поддържа постоянно над 32°C, се използват за рехабилитация и терапия. Важно е да се знае, че без значение каква система за затопляне на водата ще изберете, задължително трябва да си осигурите соларно/термично покривало. Без това покривало няма да постигнете добри резултати и ще прахосвате много топлинна енергия на вятъра.

Прочети повече

Басейни без хлор - методи за безхлорно третиране на водата в басейна

Басейни без хлор - методи за безхлорно третиране на водата в басейна

Стандартният метод за поддръжка на водата в басейна е с помощта на химически субстанции като хлор, коагуланти, алгициди и др. Повечето от тези химикали са токсични и вредни за здравето на човека. Хлорните продукти, които се използват най – често за дезинфекция на водата в басейна, се изпаряват изключително бързо, буквално за няколко дни. Затова е необходимо постоянно да слагате хлорни таблетки във водата на басейна.

Прочети повече

Как да поддържаме водата в басейна?

Как да поддържаме водата в басейна?

Поддръжката на водата в басейна е изключително важна, защото от нея зависи здравето на хората, които се къпят в него. Водата в басейна се намира в затворен кръговрат и допълването на прясна вода става само след промивка на пясъчния филтър или вследствие на изпаренията. Повечето вода в басейна не се подменя месеци наред, затова трябва да обърнем сериозно внимание на правилната поддръжка.

Прочети повече

Какъв басейн да избера - бетонов басейн, сглобяем басейн или басейн от стъклопласт?

Какъв басейн да избера - бетонов басейн, сглобяем басейн или басейн от стъклопласт?

Най – разпространените видове басейни са бетонов басейн облицован със стъклокерамика, басейн от стъклопласт и басейн с пвц – мембрана. Ако отидете в три отделни фирми, които предлагат различни типове басейни, всяка една от тях ще ви каже, че техният басейн е най – добър. И може би са прави за себе си, защото те виждат само положителните страни на предлаганите от тях басейни.

Прочети повече

Три основни грешки, които трябва да избягвате при монтажа на сглобяем басейн

Три основни грешки, които трябва да избягвате при монтажа на сглобяем басейн

Когато настъпи пролетта и времето се стопли, всеки който е решил да постави басейн в двора си, иска това да стане възможно най - бързо. И понеже искаме по - скоро да се разхладим във водата на басейна, пропускаме да обърнем внимание на важни детайли от монтажа на нашия сглобяем басейн. Разбираме го впоследствие, когато вече се налага скъп ремонт.

Прочети повече

Евтин басейн и разходите за неговата поддръжка

Евтин басейн и разходите за неговата поддръжка

Всяка година немалко хора си купуват евтин басейн от някоя търговска верига или от онлайн търговец, подлъгани от ниската цена. След това басейнът се монтира набързо в двора. И понеже искаме басейнът да стане колкото се може по – бързо, се пренебрегват съветите за отливане на бетонно дъно. След няколко дни басейнът естествено се изкривява и водата трябва да се източи.

Прочети повече
Категории