* * *

* * *

* * * - Басейни с овална форма * * * - Басейни с кръгла форма * * * - Басейни тип осмица * * * - Басейни Styropool * * * - Басейни от дърво * * * - Модулни басейни

* * *

* * *

* * *

оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане
Вашата
Кошница
0 продукта
за 0.00 лв

Стъклен филтрационен пълнеж за басейни Nature Works - успешен заместител на кварцовия пясък с много повече качества

Основната задача на филтърната система на всеки един басейн е да осигури добър кръговрат на водата в басейна. Затова филтърната система е „сърцето“ на  басейна, защото тя осъществява движението на водата от басейна до филтъра и обратно. А филтърният пълнеж е „белият дроб“ на филтърната система, защото неговата задача е да улавя замърсителите и да не ги пропуска обратно в басейна.

Доскоро тази работа се изпълняваше от кварцовия пясък и той продължава да се използва в повечето пясъчни филтърни системи. Но при кварцовия пясък се наблюдават няколко недостатъка, които във времето водят до нарушаване на добрия филтрационен процес.

С времето кварцовият пясък се втвърдява и се образуват канали, през които преминава водата, което се отразява отрицателно на филтрационния процес. Резултатът от процеса на втвърдяване на кварцовия пясък е увеличената консумация на вода поради необходимостта от повече промивки на пясъчния филтър.

Друг отрицателен ефект е увеличената консумация на електроенергия на филтърната помпа поради по – голямата разлика в налягането преди и след филтъра.

В горната част на филтъра, върху кварцовия пясък, се образува един слой, наречен биофилм, който е много устойчив на хлорните препарати.  Там е идеално място за размножаване на бактерии. В резултат на този биофилм се увеличава количеството използвани препарати без да има видим ефект.

Стъкленият филтрационен пълнеж за басейн Nature Works елиминира изключително ефикасно и надеждно всички замърсители, които се намират във водата от басейна, като същевременно ви спестява много разходи.

Благодарение на технологията за „Антивтвърдяване“, при стъкления пълнеж Nature Works не се наблюдават признаци на втвърдяване и образуване на канали, дори след години на употреба. Резултатът е спестяване на големи количества вода поради по – малкото промивки на филтъра.

При използването на стъклен филтърен пълнеж Nature Works ще намалите и използването на препарати за поддръжка на водата, защото Nature Works е биорезистентен. Това означава, че тук не се образува биофилм, който е идеална среда за развитие на бактерии и микроорганизми.

За разлика от много видове стъклен пълнеж за басейни, които се добиват от контейнери за отпадъчно стъкло, Nature Works се произвежда единствено от чисто стъкло, използвано в производството на прозорци. Предимството на стъклен пълнеж Nature Works е, че не съдържа замърсители, било то органични или неорганични. Изследвания в лаборатория доказват 99,999% чистота в крайния продукт Nature Works.