* * *

* * *

* * * - Басейни с овална форма * * * - Басейни с кръгла форма * * * - Басейни тип осмица * * * - Басейни Styropool * * * - Басейни от дърво * * * - Модулни басейни

* * *

* * *

* * *

оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане
Вашата
Кошница
0 продукта
за 0.00 лв

Защо да изберете нас?

Много често хората, които искат да си изградят собствен басейн, ми задават следния въпрос: „Защо да изберем вас?“ „Какви са вашите предимства пред останалите фирми, които предлагат подобни басейни?“

Затова реших в тази статия да обърна внимание върху това, което ни отличава от останалите фирми, които предлагат сглобяеми басейни.

1. Както знаете, преди да се монтира басейна  е необходимо да се извършат определени изкопни и строителни работи. Обемът и спецификата на строителните работи зависят от вида на басейна.
Ние ви предлагаме цялостно изграждане на басейна - от изкопа до поставянето на бордовия камък около басейна. Разполагаме с обучени работници, които са специализирани в извършването на строителните работи.
Постоянно ставаме свидетели на случаи, когато строителните работи се извършват от една фирма а басейнът се монтира от друга фирма. Тогава фирмите си прехвърлят отговорността една на друга и в крайна сметка страда собственикът на имота.


Посетете нашия блог за басейни и вижте как се извършва монтажа на овален басейн, кръгъл басейн и басейн тип осмица.

 
2. Разположението на скимера и вливните дюзи, през които се връща пречистената вода обратно в басейна, играе много важна роля при филтрацията на водата в басейна.
Повечето фирми, които предлагат сглобяеми или модулни басейни монтират вливната дюза до скимера за да спестят разходи. По този начин се нарушава правилната циркулация на водата, а това води до влошаване на дезинфекцията. Съответно ще се използват повече препарати и има опасност от предозиране.
Ние монтираме вливните дюзи срещу скимера като по този начин се постига идеална хоризонтална циркулация на водата и няма опасност от появата на мъртви зони без циркулация.
 
3. Ние свързваме филтърната система с басейна единствено с твърди или гъвкави пвц – тръби с диаметър 50 или 63 мм, които издържат на налягане до 10 bar.
Някои фирми използват за тази цел гофриран маркуч пак с цел да се спестят разходи. Използването на гофриран маркуч е оправдано само при много кратки разстояния или при наземни басейни за временно ползване. 
Недостатък на гофрирания маркуч е малката издръжливост на материала и голямото съпротивление, което оказва. При по – големи разстояния между филтъра и басейна мощността на помпата ще намалее значително.
 
4. Принуден съм да обърна внимание и на сифона като важна част от оборудването на басейна.
Има фирми, които упорито отказват да монтират дънен сифон на басейните като се оправдават с довода, че сифонът се задръства и т.н.
Мога да ви уверя, че това въобще не е вярно. Ние монтираме сифон на всеки наш басейн и никога не сме имали случай на задръстен сифон.
Сифонът играе много важна роля при филтрацията на водата в басейна. Освен това водата в басейна се източва през сифона. Ако нямате сифон, трябва да си купите потопяема помпа, с която да източвате басейна. Тук се натъквате на друг проблем, че ще трябва да почакате доста докато се източи басейна, защото потопяемата помпа е много по – слаба от филтърната помпа, с която се източва басейна ако имате сифон.
 
5. Нашите басейни за вкопаване разполагат със специален горен завършващ профил, който спомага лесната смяна на облицовъчното фолио без да се налага да се кърти бордовия камък около басейна.
Замислете се колко разходи и нерви би ви струвала смяната на фолиото на басейна, ако трябва да къртите и бордовия камък.
Повечето от басейните за вграждане, които се предлагат от останалите фирми, не разполагат с такъв профил, който да улеснява смяната на фолиото. Те монтират бордовия камък зад горния завършващ профил, като по този начин се придава на басейна недотам изящен вид.

6. При монтажа на басейните използваме само такива модели техническо оборудване и закладни части ( скимери, вливни дюзи, прожектори и др.), за които можем впоследствие да осигурим резервни части. Изключително неприятно е, когато в разгара на сезона се счупи кошничката или поплавъка на скимера и да се окаже, че фирмата, която е монтирала басейна, не може да ги достави.

Както ви е направило впечатление, в горните редове ставаше въпрос за различия в техническо отношение.

Няма да говоря за коректното отношение към клиентите, защото то е предпоставка за успеха на всеки един бизнес. Няма как един бизнес да просъществува дълго време, ако не се отнася с уважение и не помага на клиентите си.

Не на последно място ще добавя, че собствениците на фирмата участваме пряко във всеки един процес от дейността й. Затова, когато се налага, можем да предприемем бързи действия по решаването на даден въпрос или проблем.

Когато "Pool expert" каже, че ще направи нещо, това означава, че и собствениците го казват. Ние стоим с имената си зад марката на фирмата.