* * *

* * *

* * * - Басейни с овална форма * * * - Басейни с кръгла форма * * * - Басейни тип осмица * * * - Басейни Styropool * * * - Басейни от дърво * * * - Модулни басейни

* * *

* * *

* * *

оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане оборудване-на-басейни-сглобяеми-басейни-басейни-за-вграждане
Вашата
Кошница
0 продукта
за 0.00 лв

Бетонови басейни Styropool - отлична топлоизолация и бърз монтаж

Басейни Styropool, както загатва името им, се изграждат от стиропорени блокчета, които се монтират върху бетонова основа. Стиропорените панели са състоят от пресован висококачествен стиропор ( плътност 30 - 40 кг/м2).

Историята на басейни Styropool започва през 1999 година в Германия, където се появява нуждата от система за изграждане на частни басейни, които да нямат строго ограничени форми и размери както преобладаващите тогава басейни с метални стени. Идеята за басейни от стиропорени блокчета е заимствана от същата система, използвана за строеж на къщи.

Изграждането на басейн Styropool протича през няколко етапа. Първо се прави изкоп, който трябва да бъде с около 1 м по – голям от размерите на басейна. След това се отлива армиран бетонов фундамент. При следващия етап се монтират стиропорените панели като паралелно с това се поставя и арматурата в стените. Също така се монтират и закладните части ( скимери, дюзи, прожектори), след което се бетонират. Накрая се монтира и вътрешната облицовка от пвц фолио.

Освен самите стиропорени панели и техническо оборудване, ние можем да ви предложим консултация и цялостно изграждане на басейна, извършено от наши обучени специалисти. Моля, свържете се с нас за повече информация.

Кои са предимствата на бетонови басейни Styropool?

Със стиропорените блокчета могат да се изградят разнообразни по форма и размери басейни.

Басейните Styropool имат много добра топлоизолация, което означава, че те имат минимални загуби на топлина и в същото време водата в басейна може да се загрее по – бързо.

Басейни Styropool са изгодно решение за вкопан басейн, в сравнение със стандартния бетонов или стъклопластов басейн.

Поради гъвкавата си конструкция, басейни Styropool не могат да пострадат при земетресение.

ПВЦ фолио и басейни Styropool – една идеална комбинация

Вътрешната облицовка от пвц фолио е безспорно допълнение към басейни Styropool. Фолиото е подходящо за облицоване на всякакви басейни – бетонови, метални, пластмасови. Освен за басейни със стандартни форми, пвц фолиото е подходящо и за всякакви други форми и размери. Друго предимство на облицовката с пвц фолио е, че след години можете да смените облика на басейна си с друг цвят фолио, без да са необходими скъпи и големи ремонти по басейна.

Повече за пвц фолиото като метод за облицоване на басейни можете да прочетете на нашата статия за различните видове фолио за басейн.